Groeneveld Groen en Wonen

Onderhoud

Het onderhoud aan uw tuin of bedrijfsterrein hoeft niet duur te zijn.

 U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten vanaf slechts € 92,00 inclusief BTW per maand (gemeente Oosterhout). In overleg met u wordt bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Veel klanten kiezen ervoor om deels werkzaamheden zelf uit te voeren, zodat een tuin te behappen blijft en de kosten binnen de perken blijven.

Dit  basisbedrag is gebaseerd op een ochtend of middag onderhoud per acht weken. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan gebaseerd op uw tuin. 

Uw huis in de verkoop? 
U kent het vast wel. Uw huis staat in de verkoop en u krijgt kijkers. In alle haast  bent u  tot  in het donker 's avonds in de tuin bezig, om te zorgen dat uw huis er uitnodigend uitziet. In zo'n geval is er niets makkelijker dan een telefoontje naar Groeneveld 'Groen en Wonen'. Wij zorgen dat in de uren voor de bezichtiging uw tuin en oprit er keurig uitzien terwijl u gerust naar uw werk kunt. Wij werken op deze manier reeds voor makelaars in Oosterhout. Vraag uw makelaar naar de tarieven of neem rechtstreeks contact met ons op.

 

Permanente kennismakings aktie;

Eenmalig 4 manuur tuin-onderhoud, inclusief gebruik machines, materialen en stortkosten groenafval voor

 slechts € 140,- inclusief btw

Kosten eventuele meeruren bespreekbaar. Uitgesloten zijn o.a. kap van bomen  of groot onderhoud.